Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /home/cellerpardas/public_html/wp-content/themes/super-skeleton/functions.php on line 0

Warning: Use of undefined constant EDD_PLUGIN_FILE - assumed 'EDD_PLUGIN_FILE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/cellerpardas/public_html/wp-content/plugins/font-uploader/font-uploader-free.php on line 59

Warning: Use of undefined constant WP_THEME_URL - assumed 'WP_THEME_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/cellerpardas/public_html/wp-content/themes/super-skeleton/functions.php on line 148

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /home/cellerpardas/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
HistòriaHistoryHistoria - Celler PardasCeller Pardas

Història

L’any 1996, Can Comas era una finca de 30 ha. de bosc mediterrani i de ribera i 30 ha. més de erms, conreus de cereals i pastures, i just al centre una masia d’origen medieval i un celler magnífica en desús des de la Guerra Civil.

Amb la nostra passió, vocació, experiència, nombrosos viatges vitícoles i l’estudi climàtic, edàfic, d’adaptació de portaempelts i varietats fet parcel · la a parcel · la, l’any 1998 plantem la primera soca, amb criteris qualitatius molt clars des del primer dia (portaempelts poc vigorosos , densitats de plantació elevades, …).

L’any següent es van iniciar els empelts, fent selecció massal de vinyes velles poc productives del nostre entorn, i es van començar a formar les vinyes.

Alhora gestionem els marges i boscos de la finca, ja que els entenem com el complement essencial del nostre ecosistema agrari.

L’any 2000 es restaura la masia i es compra la finca del cementiri, amb un potencial qualitatiu enorme. A l’any següent es compra la vinya de Sant Pere que cultivarem com parcel.la experimental.

Amb les vinyes ben formades i equilibrades, amb raïm de qualitat a punt, l’any 2004 vam decidir començar les obres de restauració del celler i la verema del 2004, molt complicada per excés de pluja és la primera que elaborem i vam aconseguir posar el geni del lloc dins de l’ampolla.